LIPA på Systembolaget 1 mars

Från idag, den 1 mars kl.10.00 finns vår första öl på Systembolaget! Det är vår tolkning av en dubbel IPA som fått namnet LIPA – Långseruds India Pale Ale. Vi har bryggt ölen hos Wermlands Brygghus i Kristinehamn och den kommer finnas till försäljning i 10 butiker i Värmland; Karlstads 3 butiker, Arvika, Sunne, Kil, Torsby, Kristinehamn, Degerfors och Karlskoga samt i beställningssortimentet för hela landet.

Vi är väldigt stolta över denna öl som är ett resultat av ett flertal provbryggningar för att hitta rätt i smak, färg och doft. Etiketten är en flört med Värmland och värmlänningar och vi hoppas på en igenkänning och känsla av lokal anknytning. En utmärkt öl att bjuda vänner på när du vill ge dem en smak av Värmland.

After work med provsmakning

På fredag 5 mars kl.17.30 bjuder vi in till en digital after work med gemensam provsmakning för alla som önskar. Då det finns flaskor hos Systembolaget depå, bör alla som beställer hinna få sin öl innan fredag. Länk till evenemanget som kommer genomföras via Google Meet hittar du på vår Facebooksida. Saknar du Facebook? Kontakta oss, så skickar vi en länk via mejl.

Hoppas vi ses!

Systembolagets artikelnummer: 35693

Mer information på Systembolagets hemsida: https://www.systembolaget.se/produkt/ol/lipa-3569303/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.