Kurser och provningar

Det finns mycket bra litteratur och forum på nätet som behandlar hembryggning av öl, men att få göra det i praktiken ger ofta en djupare insikt i processen och är dessutom fantastiskt roligt!

Anders, vår bryggare som också leder kurserna i ölbryggning har tidigare hållt ölbryggningskurser som varit mycket uppskattade. Han är en erfaren pedagog som har en gedigen kunskap i att arbeta med vuxnas lärande. 

Vi kan nu äntligen erbjuda nya kurstillfällen där du i en mindre grupp lär dig de grundläggande kunskaperna i ölbryggning, om öl och dess historia samt vad du behöver för att själv kunna brygga riktigt bra öl hemma.

Varje kursomgång omfattar två tillfällen om ca 5 timmar, dvs totalt 10 timmar. Antalet deltagare är maximerat till 8 per kurstillfälle, vilket skapar förutsättningar för alla att testa alla moment och att vi lär känna varann under tiden.

Kursavgift: 1750 kr/person (inkl. moms)

I kursavgiften ingår kursmaterial, enklare förtäring och öl du själv varit med att brygga. Avgiften skickas som faktura via e-post och skall vara betald senast i samband med kursstart.
Om ni är en grupp som önskar att vi ska arrangera en kurs enbart för er, vänligen använd nedanstående anmälningsformulär, så tar vi kontakt och hittar datum och upplägg som passar.

Välkommen med din anmälan!