Ny webbsida på plats

Välkommen till vår nya hemsida

Om du besökt vår hemsida tidigare, märker du säkert att vi gjort om en del. Detta har vi gjort för att skapa en mer stabil och föränderlig webb. Korta nyheter och aktuell information kommer publiceras regelbundet.

Webbshop på gång

Vi kommer på sikt även koppla på en butiksdel där i första hand våra återförsäljare smidigt kan lägga beställningar. Tanken är att vi även ska erbjuda möjlighet för konsumenter att beställa online.

Vi vill ha dina synpunkter

Huruvida en hemsida är bra eller inte, bedöms av dig som användare. Vi skulle därför uppskatta om du meddelar oss om du hittar saker vi bör ändra på eller saker vi kan göra bättre eller annorlunda. Använd i så fall kontaktformuläret du hittar här.

Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.